Restaurace U náhonu
Jaselská 10
746 01 Opava
tel.: +420 553 627 368

Podzimní rybí menu

Ve čtvrtek, 23. listopadu 2oo6, jsme opět po dvou měsících pořádali degustační akci, tentokrát s názvem Podzimní rybí menu.

Opět jsme ve spolupráci s gastro teamem firmy Nowaco, a.s., zastoupeným panem Markem Svobodou, nahlédli do podmořského světa ryb a ochutnávku zpestřili o pravá Moravská vína.

Složení slavnostního menu bylo následující:

Studený předkrm

Marinované plody moře s kousky avokáda a černým kořenem

Teplý předkrm

Čerstvé holandské mušle „á la Provence“ s bagetkou a bylinkovým máslem

Polévka

Smetanový krém s restovanou pacifickou treskou a vůní řapíkatého celeru

Hlavní pokrmy

Filé z korálového žraloka na zelenině „Balance“ s pečenými brambůrky s česnekem

Špíz z norského lososa proložený krevetou, fritovaná středomořská zelenina

Dezert

Čokoládové srdíčko s vanilkovou omáčkou a malinami

Partnery této akce byly firmy:

  • Nowaco, a.s.
  • Víno Valtice
  • a Restaurace U náhonu.

<-Zpět

Lehké nahlédnutí

foto z prezentační akce  foto z prezentační akce  foto z prezentační akce  foto z prezentační akce  foto z prezentační akce  foto z prezentační akce  foto z prezentační akce  foto z prezentační akce  foto z prezentační akce  foto z prezentační akce  foto z prezentační akce 
Vytvořil: www.divDesign.cz         Copyrights: Restaurace U náhonu      2018